Uw franchise consultant

Als u op zoek bent naar advies of ondersteuning op het gebied van franchising, is Franchiseadviesbureau Van Rijn graag uw franchise consultant.

Wie is uw franchise consultant?

Mijn naam is Maurice van Rijn, eigenaar van Franchiseadviesbureau Van Rijn. Inmiddels ben ik al weer meer dan 20 jaar met heel veel plezier werkzaam als franchise consultant. In deze periode heb ik vele franchisegevers en franchisenemers mogen helpen om te starten met franchising en het verbeteren van de bedrijfsvoering en onderlinge samenwerking.

franchise consultant Maurice van Rijn

Visie op franchising

Bij het adviseren en coachen van franchisegevers en franchisenemers hanteer ik als franchise consultant eigenlijk altijd dezelfde grondbeginselen:

  • de kracht van franchising zit in de formule én het ondernemerschap van de franchisenemer. Indien je de samenwerking goed organiseert zullen deze elkaar versterken. Zo niet dan kunnen deze elkaar frusteren;
  • hoe beter je samen start, hoe sneller je samen groeit. Hiervoor is nodig dat zowel franchisegever als franchisenemer zich goed bewust zijn van hun eigen rol en taken in de samenwerking en hoe zij elkaar optimaal kunnen helpen.
  • een duurzaam succesvolle franchiseformule vraagt om een efficiënte en continu lerende organisatie die investeert in informatie-uitwisseling, communicatie en overleg tussen franchisegever en franchisenemer.

Franchise consultancy

Als franchise consultant help ik startende en bestaande franchisegevers bij het opzetten, managen of optimaliseren van hun franchiseformule en de samenwerking met hun franchisenemers. Daarnaast adviseer ik personen of bedrijven die overwegen om franchisenemer of master franchisenemer te worden. Ook bestaande franchisenemers help ik in voorkomende gevallen met adviezen op het gebied van samenwerking en overleg of met het uitbreiden van hun franchise activiteiten.

Netwerk van franchise specialisten

In mijn netwerk bevinden zich diverse gespecialiseerde specialisten in franchising zoals juristen, notarissen en accountants, stuk voor stuk uitblinkers in hun eigen vakgebied. Ik werk geregeld samen met deze specialisten, zodat ik u in vrijwel alle denkbare situaties de gewenste hulp kan bieden.

Vrijblijvend kennis maken?

Wellicht kan ik als franchise adviseur een bijdrage leveren aan het behalen van uw franchise doelen. Bent u benieuwd naar de manier waarop, of wilt u gewoon een keer vrijblijvend van gedachten wisselen? Neem dan contact met mij op voor het inplannen van een kennismakingsgesprek.

Klanten over Franchiseadviesbureau Van Rijn