Zoekt u hulp bij de werving en selectie van franchisenemers? Ga dan vrijblijvend met Franchiseadviesbureau.nl in gesprek over de diverse manieren waarop wij u hierbij kunnen adviseren of ondersteunen.

Werving en selectie van franchisenemers; een vak apart

Het werven en selecteren van een franchisenemer verschilt sterk van aannemen van een medewerker in loondienst. Zo investeert uw franchisenemer in zijn of haar eigen franchiseonderneming en werkt uw franchisenemer voor eigen rekening en risico. Dit betekent dat het werven en selecteren van franchisenemers wat anders is dan het werven en selecteren van medewerkers. U zult dan ook op een andere manier te werk moeten gaan.

Franchiseadviesbureau.nl heeft jarenlange ervaring met werving en selectie van franchisenemers. We helpen u graag om het rendement van uw franchise recruitment inspanningen te verhogen, van advies over uw aanpak tot praktische hulp bij de werving en selectie van ondernemers.

Werving en selectie diensten

 

Adviseren over verbetering in uw werving en selectie aanpak

Bent u benieuwd of en hoe u meer goede franchisenemers kunt werven? Dan evalueer ik graag de effectiviteit van uw huidige werving en selectie activtitetiten door middel van de Quickscan Franchise recruitment. Aan de hand van een in te vullen vragenlijst en een beknopt onderzoek presenteer ik mijn bevindingen en doe ik aanbevelingen voor verbeteringen bij het werven en selecteren van franchisenemers.

 

Het opstellen van een franchisenemersprofiel

Uw recruitment activiteiten zullen alleen succesvol zijn als u weet wie of wat u wilt werven. Net als bij de afnemers van uw producten of diensten, zult u moeten weten wat uw doelgroep is. Om u hierbij te helpen stel ik graag samen met u een franchisenemersprofiel op. Dit profiel vormt de basis voor uw recruitment strategie en de werving en selectie van uw franchisenemers.

 

Werving

Afhankelijk van uw franchisenemersprofiel en uw wensen op het gebied van ondersteuning bij het werven van franchisenemers, kan Franchiseadviesbureau.nl u adviseren of ondersteunen bij de werving.

 

Selectie

Via een franchisee assessment door Franchiseadviesbureau.nl, laat u deskundig en objectief beoordelen of er sprake is van een optimale match tussen een kandidaat-franchisenemer en uw franchiseorganisatie.

 

Internationale franchise development

Wilt u met uw franchiseformule naar het buitenland? Franchiseadviesbureau.nl kan u helpen met het (laten) uitvoeren van marktonderzoek. Wilt u vervolgens actief franchise partners gaan werven in het buitenland? Dan kunnen wij u helpen met het opzetten van een internationaal wervingsplan. Daarnaast kunnen wij u introduceren bij lokale recruitment consultants.

Verder praten over ondersteuning op het gebied van werving en selectie?

Meer weten over het werven of selecteren van franchisenemers voor uw franchise organisatie? Neem dan contact op voor het inplannen van een persoonlijke kennismaking.

franchise adviesbureau; franchise adviseur