Over Maurice van Rijn

Maurice van Rijn

Zal ik mij even aan u voorstellen? Aangenaam. Mijn naam is Maurice van Rijn, eigenaar van Franchiseadviesbureau Van Rijn. Ik heb meer dan 20 jaar ervaring in franchising, waarvan ruim 15 jaar als franchise adviseur. In 2016 heb ik mijn eigen franchiseadviesbureau opgericht. Ik specialiseer mij in franchise management consultancy en het opzetten van franchiseformules.

Visie op franchising

Bij het adviseren en begeleiden van franchiseformules streef ik altijd naar verbetering op een of meer van de onderstaande gebieden, die ik zie als belangrijkste succesvoorwaarden voor franchising:

  • Franchisenemers en franchisegevers moeten weten wat de formule succesvol maakt en dit consistent vertalen in (de processen van) hun bedrijfsvoering.
  • Franchiseformules moeten profiteren van de kracht van franchising, waaronder ondernemerschap van franchisenemers en het delen van kennis.
  • Franchisegevers én franchisenemers moeten investeren in onderlinge communicatie en overleg.

Netwerk van specialisten in franchising

In het uitgebreide netwerk van mijn adviesbureau bevinden zich diverse gerenommeerde specialisten op verschillende vakgebieden zoals juristen, notarissen, online specialisten en trainingsbureaus. Stuk voor stuk betreft dit specialisten met ruime ervaring in franchising. Mocht het nodig zijn dan schakel ik graag een van deze specialisten voor u in.

Kennis maken

Wilt u meer weten over mijn visie of aanpak, heeft u een specifieke vraag of wilt u gewoon een keertje kennismaken? Neem dan contact met mij op.

Klanten over Franchiseadviesbureau Van Rijn