Uw franchiseadviseur

Wie is uw franchiseadviseur? Graag stel ik mij even aan u voor.

Wie is uw franchiseadviseur?

Zal ik mij even aan u voorstellen? Mijn naam is Maurice van Rijn, adviseur en eigenaar van Franchiseadviesbureau Van Rijn. Inmiddels ben ik ruim 25 jaar werkzaam in de franchisesector, waarvan meer dan 20 jaar als franchiseadviseur. Ik help franchisegevers bij het opzetten en optimaliseren van hun franchiseformule. En ook franchisenemers kunnen bij mij terecht voor advies.

franchiseadviseur

Visie op succesvolle franchising

Waaraan herken je succesvolle franchising? Hieronder vindt u een een aantal beginselen die ik als franchiseadviseur hanteer in mijn dienstverlening aan klanten. Wilt u verder praten over wat dit betekent in uw situatie? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

  • Van succesvolle franchising is sprake wanneer franchisegever en franchisenemers elkaar versterken en dit financieel tot uitdrukking komt in het bedrijfsresultaat van zowel franchisegever als franchisenemers.
  • Succesvolle franchising staat gelijk aan een succesvolle franchiseformule. De formule is immers het hart van de franchiseorganisatie.
  • Een succesvolle franchiseformule onderscheidt zich ten opzichte van concurrenten positief in de ogen van klanten en potentiële klanten.
  • De franchisenemers zijn het gezicht van de franchiseformule.
  • De franchisegever is de regisseur van de franchiseformule.
  • Om succesvol te zijn moeten franchisegever en franchisenemer optimaal met elkaar samenwerken.
  • Samenwerken kan je leren, organiseren en stimuleren.
  • Een franchisegever is pas echt succesvol wanneer haar franchisenemers succesvol zijn.

Netwerk van franchise specialisten

In mijn netwerk bevinden zich diverse gespecialiseerde specialisten in franchising zoals juristen, notarissen en accountants, stuk voor stuk uitblinkers in hun eigen vakgebied. Ik werk geregeld samen met deze specialisten, zodat ik u in vrijwel alle denkbare situaties de gewenste hulp kan bieden.

Persoonlijk kennismaken?

Zoekt u advies of hulp op het gebied van franchising of heeft u een specifieke vraag over franchising? Dan maak ik graag vrijblijvend met u kennis.