Frank and Honest franchise

Zoekt u naar een aantrekkelijk koffie vending systeem met aantrekkelijke verdiensten voor u en uw afnemers?

De Frank and Honest franchise bestaat uit een intelligent en innovatief koffie vending systeem speciaal bedoeld voor convenience en on the go koffie consumptie.

Namens Frank and Honest zoek ik een franchise partner voor de Nederlandse markt.

frank honest franchise

De formule

Het hart van de Frank and Honest-formule bestaat uit een innovatieve koffiemachine al dan niet aangevuld met een food wand. De formule richt zich specifiek op convenience en on the go koffie consumptie. Hieronder vindt u de belangrijkste formulekenmerken op een rijtje:

  • De Frank and Honest-koffie wordt alom geroemd om haar kwaliteit.
  • Het systeem kan op veel verschillende locaties worden toegepast. U kunt denken aan supermarkten, convenience shops, kantoren, tankstations en fast service horeca.
  • De formule is ontwikkeld door de Musgrave Group uit Ierland. Musgrave is een toonaangevende internationale speler op het gebied van food wholesale en retail.

 

De rol van de franchise partner

De rol van de franchise partner is primair verkoop aan afnemers van het systeem en (coördinatie van) service van het systeem. Typische afnemers van het Frank and Honest syteem zijn bedrijven in de horeca, winkels en benzinestations.

 

Uitstekend verdienmodel, eenvoudig te implementeren

De formule biedt een aantrekkelijk verdienmodel, zowel voor de nationale franchise partner als voor de bedrijven die een Frank and Honest koffie systeem plaatsen.

  • Uw afnemers betalen een vaste prijs per verkocht kopje koffie (vend) waarin de kosten van de machine zijn verdisconteerd.
  • Uw operationele kosten zijn zeer laag. Zo is er geen intensieve persoonlijke support nodig van uw afnemers.
  • Bruto- en netto resultaten zijn zowel voor u als voor uw afnemers uitstekend.
  • Er is geen sprake van full franchising. Simpel gezegd; u kunt de formule heel eenvoudig implementeren in uw bedrijfsvoering.
  • De brede toepasbaarheid en eenvoudige installatieprocedure bij afnemers maakt dat de formule snel en eenvoudig is op te schalen.

 

Professionele support van Musgrave

Als internationale franchise partner krijgt u professionele support. De Musgrave Group beschikt over veel kennis en kunde op het gebied van convenience shopping en on the go consumptie en stelt graag relevante know-how ter beschikking van haar internationale franchise partners.

Meer weten?

Bechikt uw organisatie over commerciële ervaring met food retail of horeca en wilt u meer weten over de Frank and Honest formule? Vraag dan informatie aan via het onderstaande reactieformulier of bel (030) 2766077.

 

Reactieformulier

Vul hieronder s.v.p. uw gegevens in.