Heeft u hulp nodig op het gebied van franchise recruitment? Of bent u benieuwd hoe u het rendement van uw wervingsinspanningen of uw wervingsbudget kunt verhogen? Praat dan eens met Franchiseadviesbureau.nl. Met meer meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van franchise recruitment zijn wij u graag van dienst.

Franchise recruitment diensten

Onderstaand vindt u een overzicht van franchise recruitment diensten voor franchisegevers.

Quickscan Franchise recruitment

Bent u benieuwd of en hoe u meer goede franchisenemers kunt werven? Dan evalueer ik graag de effectiviteit van uw huidige werving en selectie activtitetiten door middel van  de Quickscan Franchise recruitment. Aan de hand van een in te vullen vragenlijst en een beknopt onderzoek presenteer ik mijn bevindingen en doe ik aanbevelingen voor verbeteringen bij het werven en selecteren van franchisenemers.

 

Het opstellen van een franchisenemersprofiel

Uw recruitment activiteiten zullen alleen succesvol zijn als u weet wie of wat u wilt werven. Net als bij de afnemers van uw producten of diensten, zult u moeten weten wat uw doelgroep is. Om u hierbij te helpen stel ik graag samen met u een franchisenemersprofiel op. Dit profiel vormt de basis voor uw recruitment strategie en de werving en selectie van uw franchisenemers.

 

Franchise recruitment marketing

Franchisenemers werven bestaat voor een deel uit het ‘verkopen’ van uw formule aan potentiële franchisenemers. Nog belangrijker is echter dat u de juiste franchisenemers vindt voor uw formule. Graag helpen wij u om uw franchisenemersdoelgroep effectief te bereiken. Naast advies hierover bieden wij ook zelf mogelijkheden voor het doelgericht promoten van uw formule onder uw doelgroep. 

 

Werving en selectie van franchisenemers

Behalve advies en support met betrekking tot uw eigen activiteiten, geef ik natuurlijk ook graag directe ondersteuning bij het werven of selecteren van franchisenemers voor uw formule. U kunt hierbij denken aan diverse diensten, variërend van het benaderen van potentiële franchisenemers via LinkdIn tot het afnemen van assessments met kandidaten. Op basis van uw wensen en situatie bespreek ik graag de mogelijkheden met u.

 

Franchisenemersassessment

Met een Franchisenemersassessment kunt u deskundig en objectief laten beoordelen in hoeverre er sprake is van een goede match tussen uw franchiseorganisatie en een kandidaat-franchisenemer.

 

Uw formule internationaal uitrollen

Denkt u dat uw formule klaar is voor internationale expansie en zoekt u naar franchisenemers of development partners in het buitIenland? Ook dan help ik u graag door u te verwijzen naar goede lokale specialisten. Daarnaast kan ik desgewenst bepaalde activiteiten voor u coördineren.

Verder praten over franchise recruitment?

Wilt u meer informatie over hoe Franchiseadviesbureau.nl u kan helpen met recruitment van franchisenemers? Neem dan contact op voor het inplannen van een oriëntatiegesprek.

franchise adviesbureau; franchise adviseur