TanQyou tankstation exploitatie

Interesse in een tankstation franchise van TanQyou? Dan vindt u hier meer informatie over de innovatieve TanQyou franchise formule. TanQyou is op zoek naar ondernemers die een TanQyou tankstation willen exploiteren of die een locatie aan TanQyou willen verhuren of verkopen.

TanQyou franchise

TanQyou is een innovatieve onbemande tankstation formule, waar de klant weer persoonlijk wordt herkend en de samenwerkende ondernemer een uitstekend rendement kan genereren. Hoe TanQyou dit doet? De TanQyou-formule koppelt intelligente innovatieve technologie aan uitstekende marketing en slimme bedrijfsvoering. Zo worden klanten op basis van hun kenteken herkend aan de pomp en beloont TanQyou haar klanten met een uitgekiend loyaliteitssysteem.

De formule TanQyou

Bij TanQyou is de onbemand tankende klant toch een gekende klant. Een lage literprijs wordt gekoppeld aan extra service voor de klant, waaronder een aantrekkelijk loyaliteitssysteem. Dit wordt mogelijk gemaakt dankzij innovatieve technologie die door TanQyou zelf is ontwikkeld en die inmiddels met succes wordt toegepast, zowel op eigen tankstation locaties als tankstations van franchise ondernemers.

Zonder extra handelingen aan de pomp spaart de klant punten bij het tanken. Deze punten geven recht op prijzen uit een periodieke prijzenpot. Dit aantrekkelijke systeem bevordert de binding en de loyaliteit met de klant.

Met de TanQyou app en een persoonlijk account heeft de klant eenvoudig online inzage in zijn brandstofverbruik. Daarbij kan desgewenst gebruik worden gemaakt van de speciale TanQyou Fuelcard. Zowel voor consumenten als ondernemers en bedrijven biedt tanken bij TanQyou dus een gemak dat tot nu toe ongekend is voor de sector.

 

Samenwerking met TanQyou

 

Heeft u een tankstation locatie?

TanQyou zoekt ondernemers die over willen stappen of een nieuw station willen bouwen. U dient eigenaar te zijn van de grond en/of het station en te beschikken over de juiste vergunningen om een tankstation op die locatie te exploiteren.

 

Ondernemen met de TanQyou-franchiseformule

De exploitatie van een TanQyou tankstation is in tal van opzichten bijzonder te noemen De slimme technologie en centrale marketing support neemt u als ondernemer zeer veel werk uit handen. Daardoor kunt u de formule bijvoorbeeld uitstekend exploiteren als u ook nog andere (franchise)formules of ondernemingen exploiteert.

Ondernemen met een tankstation van TanQyou levert u vele voordelen op. Behalve de efficiënte manier van exploiteren is de formule ook nog eens bijzonder effectief. Uit ervaring blijkt dat het brandstofvolume sterk kan stijgen dankzij de sterkere binding met klanten die bij u komen tanken.

 

Franchise, huur of koop

U kunt als ondernemer de TanQyou-franchiseformule exploiteren. Vanwege de groei van de de organisatie is TanQyou echter ook geïnteresseerd in het huren of kopen van tankstation locaties. Wanneer u een locatie wilt verhuren of verkopen komen wij dus ook graag met u in contact.

TanQyou FranchiseContactformulier

Wanneer u dit contactformulier invult en verstuurt, neemt iemand namens TanQyou persoonlijk contact met u op en ontvangt u meer informatie.