Specsavers partnership

Wil jij ondernemen in de aantrekkelijke optiek en hoorzorg branche? Wil je samen ondernemen zodat je er niet alleen voor staat? Dan is het Specsavers partnership wellicht iets voor jou. Hierbij wordt je partner in een Specsavers winkel.

specsavers partnership

Over Specsavers

Specsavers timmert flink aan de weg in Nederland. De optiek- en hoorzorgwinkels van Specsavers onderscheiden zich in kwaliteit, service, stijl en prijs. Zo is in elke winkel altijd minimaal één gediplomeerde opticien en audicien aanwezig. Specsavers is in de afgelopen jaren flink gegroeid. Inmiddels heeft de winkelketen meer dan 130 vestigingen in Nederland. Daar komen in de komende jaren nog enkele tientallen vestigingen bij.

Ondernemen bij Specsavers is samen ondernemen

De Specsavers winkels worden in de regel gerund door een Retail Partner en een Optiek Partner. De Retail Partner zorgt samen met zijn of haar mensen vooral voor de verkoop en dienstverlening op de winkelvloer, terwijl de Optiek Partner vooral de oogmetingen en andere technische aspecten van de bedrijfsvoering voor zijn of haar rekening neemt. De Retail Partner en de Optiek Partner exploiteren de winkels samen met Specsavers. Specsavers zorgt voor veel aspecten van de bedrijfsvoering. Denk aan marketing, PR, financiële administratie, werving van personeel, training, inkoop en winkelinrichting. Kortom, je bent dus bij Specsavers echt samen aan het ondernemen.

 

De voordelen

Ondernemen bij Specsavers biedt je vele voordelen waaronder een gegarandeerde maandelijkse management fee aangevuld met een aantrekkelijke winstdeling, een betaalbare eigen investering (€ 10.000,-), een groot inkoopvoordeel, intensieve marketing en overige bedrijfsondersteuning en natuurlijk meeliften op de naamsbekendheid van een grote organisatie. Belangrijk is ook dat Specsavers veel investeert in de opleiding en persoonlijke groei van Partners. Dit begint al bij de start waarin je als Retail Partner een uitgebreide inwerkperiode van circa 9 maanden doorloopt. Ook daarna krijg je volop training en begeleiding.

 

Profiel

Misschien ben je al ondernemer of werk je als (filiaal)manager in de retail. In alle gevallen zit het bieden van de beste service aan klanten je in het bloed. Je hebt minimaal drie jaar commerciële en leidinggevende ervaring en je bent in het bezit van een mbo-4-diploma Retail/Detailhandel. Je vindt het leuk om een team van mensen te coachen en te inspireren, en je durft beslissingen te nemen. En niet onbelangrijk: je vindt het prima om op de wekelijkse koopavond en in het weekend te werken.

In contact komen met Specsavers

Heb je interesse in een retail partnership bij Specsavers en wil je in contact komen met een recruiter van Specsavers? Vul dan het onderstaande contactformulier in. Een van de recruitment consultants van Specsavers neemt vervolgens contact met je op.

Specsavers contactformulier

Wanneer je dit contactformulier invult en verzendt, neemt een recruitment consultant van Specsavers persoonlijk contact met je op en ontvang je een informatiebrochure.