Ondernemen met Hokra als Hokra Partner

Hokra is het bureau voor merkactivatie, promotionele artikelen en marketing executie. Onze klantenkring bestaat voornamelijk uit middelgrote tot grote organisaties. Sinds onze oprichting in 1987 zijn we uitgegroeid tot een leidende speler in de markt.

Om de afstand met klanten en toekomstige klanten te verkleinen, zoeken we in enkele regio’s naar Hokra Partners. Een Hokra Partner is een zelfstandig ondernemer die met behulp van de Hokra-formule succesvol een bureau in een eigen werkgebied exploiteert.

Heb jij ervaring in marketingcommunicatie, beschik je aantoonbaar over sales vaardigheden in de dienstverlening en ben jij een goede sparring partner voor marketeers of marcom professionals? Wil je graag ondernemen met de hulp van een sterke formule en organisatie? Dan is Hokra Partner worden de ideale volgende stap in jouw carrière.

hokra franchise

Over Hokra

 

Wat is onze core business?

Wat is onze core business? Kort gezegd: merk en mens verbinden. Dit doen we door deze merken of bedrijven bij hun doelgroep te activeren, te laten beleven. Hiervoor hebben we één team met offline activatiedenkers en social experts die altijd online zijn. We zetten een uitgekiende mix van promotionele activiteiten en middelen in die doel treffen en maken hierbij gebruik van de nieuwste technieken.
Onderscheidend is onze dienst marketing executie. Hiermee ontzorgen we onze opdrachtgever totaal bij het realiseren van campagnes. Van DTP, inkoop tot fulfilment. En dat alles binnen het budget en deadlines. Hierbij maken we gebruik van de nieuwste IT oplossingen zoals marcomwebshops en actieafwikkelingsplatformen.

 

Wat is de doelgroep van Hokra?

De doelgroep van Hokra bestaat uit middelgrote en grote bedrijven met een eigen afdeling marketing- of communicatie.

 

Welke marketingdiensten levert Hokra?

Hokra biedt een full service dienstverlening op het gebied van merkactivatie en promotionele artikelen. Zo ontwikkelen we zowel strategie, acties en programma’s en leveren we marketing fullfillment en promotie artikelen. Een kort overzicht van onze dienstverlening:

  • Strategie, concept, vormgeving en realisatie van merkactivatie en promotionele acties;
  • Bedenken en leveren van promotionele artikelen zoals premiums en relatiegeschenken:
  • Marketing executie: realiseren van campagnes
  • Marketing fulfillment: afwikkeling van cashback en gratis product acties, warehousing van promotionele materialen, distributie, databasebeheer en ICT.

 

De Hokra-formule

Dankzij de innovatieve aanpak en focus op meetbare resultaten, behoort Hokra tot de succesvolste bedrijven in haar branche. We werken voor vele gerenommeerde bedrijven, waaronder veel landelijke A-merken. Met veel opdrachtgevers hebben we inmiddels een lange termijnrelatie opgebouwd. Een belangrijke reden hiervoor is dat we vrijwel altijd aantoonbaar bijdragen aan het bereiken van de doelstellingen van de klant.

Zelfstandig ondernemen in marketingcommunicatie via franchise

 

Wat doet een Hokra Partner?

Als Hokra Partner gebruik je de Hokra-formule en handelsnaam voor het exploiteren van een Hokra-vestigingspunt in jouw eigen werkgebied. Je kunt dit doen vanuit huis, mits je beschikt over een geschikte werkruimte. De investeringen in de start van jouw bureau zijn hierdoor laag.

Dankzij de Hokra-formule en de actieve ondersteuning vanuit de centrale organisatie van Hokra, heb je een ijzersterke propositie voor jouw klanten en potentiële klanten. Jij bent het commerciële gezicht van Hokra in jouw werkgebied. Met support van de centrale organisatie werk je zoveel mogelijk planmatig aan het acquireren en behouden van klanten en ben jij het aanspreekpunt voor de klant bij het uitvoeren van opdrachten. Bij het uitvoeren van opdrachten wordt je geholpen door de diverse specialisten van onze back office.

 

Meer bereiken door samen te werken

Samen bereik je meer dan alleen. Dit beginsel geldt zeker voor de samenwerking tussen Hokra en haar Partners. Zo kun je als Hokra Partner dankzij de ondersteuning van de centrale organisatie en back office full service dienstverlening bieden. Hierdoor kun je gemakkelijker opdrachten acquireren en uitvoeren bij grotere bedrijven. Belangrijk is dat we als één bedrijf naar buiten treden en je daardoor ook over de juiste referenties van opdrachtgevers beschikt, die je kan inzetten bij acquisitie. Bovendien doen we actief aan kennisdeling, zowel tussen jou en het hoofdkantoor als tussen jou en de overige Hokra Partners.

 

Samenwerking via franchising en een Partnermodel

Omdat je gebruik maakt van de formule en handelsnaam van Hokra, vind deze samenwerking plaats via franchising. Jij treedt hierbij op als franchisenemer en wij als franchisegever. Hokra voelt zich in hoge mate betrokken bij het succes van haar franchisenemers. Mede daarom hanteren we voor de organisatie van de franchiseonderneming een Partnermodel, waarbij we samen participeren in de door jou te exploiteren franchiseonderneming.

Wie zoeken wij?

De ideale Hokra Partner beschikt allereerst over ruime ervaring in marketing, bij voorkeur op de gebieden waarin Hokra zich specialiseert zoals merkactivatie en promotionele middelen. Daarnaast ben je commercieel gedreven. Je kunt dit laatste aantonen dankzij meerjarige sales ervaring op het gebied van marketingdiensten. Kortom je voelt je als een vis in het water als gesprekspartner van marketingprofessionals bij bedrijven.

Wellicht droom je al enige tijd van het starten van een eigen bureau maar zoek je naar de juiste manier om te starten. Of vind je het lastig om zelf iets op te zetten. Het kan natuurlijk ook zijn dat je al marketingondernemer bent maar dat je op zoek bent naar een sterke partner die je vooruit helpt.

We vinden het in alle gevallen belangrijk dat je zelfstandig kunt werken maar het ook fijn vind om samen te werken. Zo wil je graag ondernemen op basis van een beproefde formule en gebruik maken van de expertise van anderen als dit jou verder helpt. Net als wij ben je er van overtuigd dat je samen meer kunt bereiken dan alleen!

Heb je interesse en wil je meer weten over de franchiseformule van Hokra?

Zie jij het wel zitten om zelfstandig een succesvol bureau te runnen? En herken jij je in het hierboven geschetste profiel van een Hokra Partner? Zet dan vandaag nog de eerste stap en vul vrijblijvend het onderstaande contactformulier in. Een manager of recruitment consultant van Hokra neemt vervolgens contact met je op.

[caldera_form id="CF61e6bb241843c"]