Frank and Honest

Zoekt u naar een aantrekkelijk koffie vending systeem met aantrekkelijke verdiensten voor u en uw afnemers?

De Frank and Honest franchise bestaat uit een intelligent en innovatief koffie vending systeem speciaal bedoeld voor convenience en on the go koffie consumptie.

Namens Frank and Honest zoek ik een exploitatie partner voor de Nederlandse markt.

frank honest franchise

De formule

Het hart van de Frank and Honest-formule bestaat uit een innovatieve koffiemachine al dan niet aangevuld met een food wand. De formule richt zich specifiek op convenience en on the go koffie consumptie. Hieronder vindt u de belangrijkste formulekenmerken op een rijtje:

  • De Frank and Honest-koffie wordt alom geroemd om haar kwaliteit.
  • Het systeem kan op veel verschillende locaties worden toegepast. U kunt denken aan supermarkten, convenience shops, kantoren, tankstations en fast service horeca.
  • De formule is ontwikkeld door de Musgrave Group uit Ierland. Musgrave is een toonaangevende internationale speler op het gebied van food wholesale en retail.

 

De rol van de exploitatie partner

U heeft een eigen netwerk van vestigingen waar u het Frank and Honest coffee vending systeem exploiteert of u bent op zoek naar een systeem dat u onder uw afnemers in het convenience of on the go kanaal kunt uitrollen.

 

Uitstekend verdienmodel, eenvoudig te implementeren

De formule biedt een aantrekkelijk verdienmodel. Ik vertel u graag meer over de mogelijkheden.

 

Professionele support van Musgrave

Als exploitatie of franchise partner krijgt u professionele support. De Musgrave Group beschikt over veel kennis en kunde op het gebied van convenience shopping en on the go consumptie en stelt graag relevante know-how ter beschikking van haar internationale partners.

Meer weten?

Bechikt uw organisatie over commerciële ervaring met food retail of horeca en wilt u meer weten over de Frank and Honest formule? Vraag dan informatie aan via het onderstaande reactieformulier of bel (030) 2766077.