Centra franchise info

Loopt u al een tijdje rond met ambities in food en gelooft u in de kracht van de combinatie van food retail en food service? Let dan goed op, want een kans als deze doet zich maar zelden voor. Centra, de grootste convenience store formule in Ierland op het gebied van food retail en food service, is op zoek naar een exploitatiepartner voor de Nederlandse markt.

Centra franchise

De Centra franchiseformule

Centra is marktleider in Ierland op het gebied van compacte supermarkten / gemakswinkels. Het sterke assortiment, de innovatieve service en de aandacht voor duurzaamheid maakt Centra tot de favoriete winkel van veel consumenten. Door slim gebruik te maken van instore concepten zoals een pizzacorner, ijssalon en koffiebar speelt Centra succesvol in op lokale omstandigheden. De Centra-winkels kunnen hierdoor op veel verschillende vestigingslocaties worden toegepast; van een stads- of wijkcentrum tot een campus of een benzinestation. Dit alles maakt Centra tot een bijzonder succesvolle retailformule.

Met wie kom ik graag in contact?

Namens Musgrave zoek ik franchise partners voor Nederland, België en Luxemburg. Heeft u al ervaring met het opzetten en exploiteren van meerdere winkels, bij voorkeur in de food sector? Wilt u door het toepassen van een sterke formule snel groeien in een druk bevochten markt? En kunt u voldoende werkkapitaal aanwenden, passend bij de noodzakelijke investering en ambities? Dan is de Centra-formule wellicht interessant voor u.

Waarom franchisen samen met Centra?

  • Centra is bewezen succesvol. De formule is marktleider in zijn thuismarkt en heeft meerdere prijzen gewonnen heeft op het gebied van retail excellence, innovatie, milieu en duurzaamheid.
  • Elke Centra-winkel kan gebruik maken van meerdere bewezen succesvolle instore food concepten die modulair inzetbaar zijn afhankelijk van de vestigingslocatie.
  • Doordat een Centra-winkel op vele verschillende locaties kan worden toegepast is snelle groei mogelijk.
  • Franchisegever Musgrave Group biedt uitstekende franchise support, veel relevante know-how en nog vele andere voordelen, passend bij een internationale food speler van formaat.
  • Dit is een unieke kans om op landelijke schaal een succesvolle winkelketen neer te zetten. Het gaat om franchise rechten voor geheel Nederland, België of Luxemburg.

Impressie Centra store buitenkant

Impressie Centra store inrichting