Heeft u hulp nodig op het gebied van franchise recruitment? Of bent u benieuwd hoe u het rendement van uw wervingsinspanningen verhoogt? Praat dan eens met Franchiseadviesbureau.nl. Met meer meer dan 20 jaar ervaring in het werven en selecteren van franchisenemers zijn wij u graag van dienst.

Het belang van effectieve franchise recruitment

 

Voldoende geschikte franchisenemers werven

Als franchisegever heeft u franchisenemers nodig om uw franchiseorganisatie te laten groeien of om nieuwe franchisenemers de vestigingen van bestaande franchisenemers te laten overnemen. Uw franchisenemers moeten bovendien passen bij uw formule en omgekeerd. Een goede match tussen u en uw franchisenemer is daarom essentieel.

 

Kandidaat-franchisenemers optimaal informeren over uw franchise

Hoe beter uw kandidaat-franchisenemer weet waar hij of zij aan begint, hoe zorgvuldiger deze kan besluiten om wel of niet franchisenemer te worden van uw formule. Daarnaast is de kans groter dat uw franchisenemer succesvol is en niet afhaakt vanwege verkeerde verwachtingen.

Behalve dat het commercieel verstandig is om uw kandidaat-franchisenemers goed vooraf te informeren, bent u hiertoe ook wettelijk verplicht volgens de Wet franchise. Zo moeten onder meer uw franchiseovereenkomst en uw ‘precontractuele infomatie’ op orde zijn.

Hoe wij u helpen

Franchiseadviesbureau.nl kan u op diverse manieren adviseren en ondersteunen bij recruitment van franchisenemers. U kunt hierbij denken aan:

  • opzetten van een recruitment plan;
  • opstellen of aanpassen van uw recruitment procedure;
  • advies over verbeteringen in de huidige wervingsaanpak (Quickscan Franchise recruitment).
  • het opstellen van een franchisenemersprofiel;
  • werving en selectie van franchisenemers;
  • partner search;
  • het afnemen van assessments met franchisenemers;
  • hulp bij franchise development en recruitment in het buitenland.

Verder praten over franchise recruitment?

Wilt u meer weten? Kijk dan verder bij de werving en selectie diensten van Franchiseadviesbureau.nl of maak direct een afspraak voor een persoonlijke kennismaking.

franchise adviesbureau; franchise adviseur