Heeft u behoefte aan advies of ondersteuning op het gebied van franchise management? Dan helpt Franchiseadviesbureau Van Rijn u graag.

Advies en ondersteuning op het gebied van franchise management

Wilt u de groei van uw franchiseformule versnellen? Of operationele processen optimaliseren om het rendement voor u en uw franchisenemers te verhogen? Wat uw management vraagstuk ook is, leg deze gerust voor aan Franchiseadviesbureau Van Rijn.

 

Franchise development

Om uw franchiseformule te laten groeien is het van belang dat u inzicht heeft in de factoren die deze groei bepalen. Hierbij gaat het allereerst om het werven en selecteren van franchisenemers. Op dit gebied wordt het steeds belangrijker dat u uw aanbod voor nieuwe franchisenemers en uw franchise recruitment marketing goed op orde heeeft. Ook is het belangrijk dat u groei van bestaande franchisenemers stimulleert en hen zoveel mogelijk kunt behouden voor uw organisatie. Daarnaast kan het in bepaalde gevallen gewenst of nodig zijn dat u uw franchisenemers helpt bij het verkopen van hun franchiseonderneming. Graag geef ik u hierbij advies en ondersteuning op maat.

 

Franchise operations

Heeft u het idee dat u verbeterslagen kunt maken in uw formuleprocessen of de manier warop deze zijn georganiseerd? Dan help ik u graag om deze processen te signaleren, te evalueren en waar nodig te optimaliseren. Dit doe ik onder meer door het implementeren van diverse franchise tools. Deze tools kunt u vervolgens zelf blijven gebruiken bijvoorbeeld voor continue ontwikkeling en verbetering van uw formule of het effectief coachen en adviseren van uw franchisenemers.

Meer weten? 

Bent u benieuwd hoe ik u kan helpen op het gebied van franchise management?  Dan geef ik u graag meer informatie.

franchise adviesbureau; franchise adviseur