Bent u benieuwd hoe Franchiseadviesbureau Van Rijn u helpt bij de werving en selectie van franchisenemers? Of het nu gaat om verbeteradvies of praktische ondersteuning, wij zijn u graag van dienst.

Werving en selectie van franchisenemers; een vak apart

Het werven en selecteren van een franchisenemer verschilt sterk van aannemen van een medewerker in loondienst. Zo investeert uw franchisenemer in zijn of haar eigen franchiseonderneming en werkt uw franchisenemer voor eigen rekening en risico. Dit betekent dat het werven en selecteren van franchisenemers wat anders is dan het werven en selecteren van medewerkers. U zult dan ook op een andere manier te werk moeten gaan.

Franchiseadviesbureau.nl heeft jarenlange ervaring met werving en selectie van franchisenemers. We helpen u graag om het rendement van uw franchise recruitment inspanningen te verhogen, van advies over uw aanpak tot praktische hulp bij de werving en selectie van ondernemers.

Werving en selectie diensten

 

Adviseren over verbetering in uw werving en selectie aanpak

Werken aan succesvolle werving en selectie van franchisenemers begint met een scherpe evaluatie van uw huidige inspanningen. Zijn er wellicht verbetereringen mogelijk in werkwijze, wervingsmiddelen of wervingskanalen? Aan de hand van een korte inventarisatie kom ik met praktische verbeterpunten die vaak op korte termijn al tot betere resultaten leiden.

 

Het opstellen van een franchisenemersprofiel

Uw recruitment activiteiten zullen alleen succesvol zijn als u weet wie of wat u wilt werven. Net als bij de afnemers van uw producten of diensten, zult u moeten weten wat uw doelgroep is. Om u hierbij te helpen stel ik graag samen met u een franchisenemersprofiel op. Dit profiel vormt de basis voor uw recruitment strategie en de werving en selectie van uw franchisenemers.

 

Werving

Afhankelijk van uw franchisenemersprofiel en uw wensen op het gebied van ondersteuning bij het werven van franchisenemers, kan Franchiseadviesbureau.nl u adviseren of ondersteunen bij de werving.

 

Selectie en assessments

Uw kandidaten extern laten toetsen door een franchise specialist met jarenlang ervaring in het werven en selecteren van franchisenemers? Via een speciaal voor aspirant-franchisenemers ontwikkelde assessment methode, krijgt u een deskundig en objectief advies of de kandidaat past bij uw franchiseformule.

 

Internationale franchise development

Wilt u met uw franchiseformule naar het buitenland? Franchiseadviesbureau.nl kan u helpen met het (laten) uitvoeren van marktonderzoek. Wilt u vervolgens actief franchise partners gaan werven in het buitenland? Dan kunnen wij u helpen met het opzetten van een internationaal wervingsplan. Daarnaast kunnen wij u introduceren bij lokale recruitment consultants.

Verder praten over ondersteuning op het gebied van werving en selectie?

Meer weten over het werven of selecteren van franchisenemers voor uw franchise organisatie? Neem dan contact op voor het inplannen van een persoonlijke kennismaking.

franchise adviesbureau; franchise adviseur