Heeft u hulp nodig bij het maken van uw franchisehandboek? Dan helpt Franchiseadviesbureau.nl u graag.

Wat is een franchisehandboek?

Een franchisehandboek is een operationele handleiding voor franchisenemers die zijn aangesloten bij een franchiseformule. Het handboek bevat instructies en tips voor de franchisenemer met betrekking tot het toepassen van de franchise. Daarnaast gaat het handboek in op wijze waarop de samenwerking tussen franchisenemer en franchisegever is georganiseerd.

Waarom is een goed franchisehandboek zo belangrijk?

Een goed franchisehandboek is van grote waarde, zowel voor u als uw franchisenemers. Hoe beter de informatie in het handboek, hoe groter de kans dat uw franchisenemers de formule toepassen volgens uw oorspronkelijke succesmodel. En is dit natuurlijk prettig zowel voor u als uw franchisenemers. Daarnaast kunt u uw handboek gebruiken als instrument bij het werven en selecteren van franchisenemers.

Advies en ondersteuning bij het maken van uw franchisehandboek

Gaat u een franchiseformule starten of bent u net gestart maar heeft u nog geen franchisehandboek? Of is dit naar uw mening vatbaar voor verbetering of uitbreiding? Dan help ik u graag. De ondersteuning kan variëren van adviezen en tips met betrekking tot inhoud en structuur tot het schrijven of redigeren van het volledige handboek.

 

Advies bij het opstellen van uw handboek

Heeft u zelf al een opzet voor het handboek gemaakt? Of wilt u graag zelf het handboek schrijven maar vindt u het prettig om uw handboek te laten toetsen door een ervaren franchise adviseur? Dan kan ik u adviseren bij het maken van uw franchisehandboek.

 

Hulp bij het maken van uw franchisehandboek

Op basis van een heldere inhoudsopgave die recht doet aan het karakter van uw formule, uw ondernemers en de samenwerking tussen u en uw franchisenemers, werken we stapsgewijs de hoofdstukken gezamenlijk uit. Afhankelijk van uw wensen schrijf ik delen van het handboek of werk ik het volledige franchisehandboek voor u uit.

Meer weten?

Willt u meer weten over hoe wij u kunnen helpen bij het maken van uw franchisehandboek? Neem dan gerust vrijblijvend contact met op.

franchise adviesbureau; franchise adviseur