Franchise recruitment

Zoekt u hulp bij het werven van franchisenemers of andere franchise recruitment activiteiten? Dan is Franchiseadviesbureau Van Rijn u graag van dienst.

Franchise recruitment diensten

Bent u benieuwd naar wat Franchiseadviesbureau Van Rijn u te bieden heeft op het gebied van franchise recruitment?

Wervingsaanpak en wervingsmaterialen

Het succesvol werven van franchisenemers begint met het nadenken over een goede recruitment strategie. Daarnaast is het van belang dat u uw formule optimaal presenteert en dat u beschikt over de juiste tools en precontractuele documenten.

Franchiseadviesbureau Van Rijn helpt u met het ontwikkelen of verbeteren van uw wervingsaanpak of uw wervingsmiddelen, zodat u uw tijd en budget optimaal kunt benutten. U kunt hierbij denken aan:

  • Opstellen van franchisenemersprofiel
  • Marketingadvies
  • Wervingsboodschap
  • Wervingsbrochure
  • Wervingspresentatie
  • Wervingsmaterialen zoals een geheimhoudingsverklaring of intentieovereenkomst
  • Precontractueel Informatie Document

Kandidaten werven

Heeft u hulp nodig bij het werven van franchisenemers? Dan geef ik u graag ondersteuning op maat. U kunt u hierbij denken aan benadering van potentiële kandidaten of het verzorgen van eerste contacten of interviews met geïnteresseerde kandidaten.

Matching tussen franchisenemer en franchisegever

Het is cruciaal dat u kijkt of een kandidaat-franchisenemer goed past bij uw formule en of uw formule goed past bij de kandidaat. Door u en te kandidaat inzicht te geven of er sprake is van een match kan ik u hierbij helpen. U kunt hierbij denken aan verschillende diensten variërend van een eenvoudige check tot een franchisenemer assessment.

Meer weten?

Wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op, ik vertel u graag meer.

franchise consultant Maurice van Rijn