Franchiseadviesbureau Van Rijn biedt diverse franchise consultancy diensten, zowel voor startende als bestaande franchisegevers. Bent u benieuwd hoe ik u kan adviseren en ondersteunen? Hieronder vindt u een eerste beeld van de mogelijkheden. Wilt u meer weten? Laat u dan inspireren in een kosteloos eerste gesprek.

Advies en hulp bij het starten van een franchiseformule

Franchiseadviesbureau Van Rijn ontwikkelt, adviseert en begeleidt franchiseformules op diverse gebieden en bij diverse onderwerpen. Hieronder vindt u een overzicht van mogelijke franchise consultancy diensten:

Advies bij de keuze voor franchising

Is franchising de juiste strategie voor uw formule om te groeien? Of zijn er andere groeimogelijkheden denkbaar? Of is het wellicht in uw situatie beter om nog even te wachten met het starten van een franchiseformule? Graag geef ik u inzicht in wat het voor u betekent om franchisegever te worden, zodat u weloverwogen kunt bepalen of franchising past bij uw formule en organisatie op dit moment.

 

Het ontwikkelen van uw franchiseformule 

Zodra u zeker weet dat franchising een goede strategie is voor uw formule, help ik u graag met het ontwikkelen van uw franchiseformule. Dit omvat onder meer:

  • advisering met betrekking tot samenwerkingsafspraken tussen franchisegever en franchisenemer
  • het opstellen van financiële projecties waaronder investeringen en exploitatieverwachtingen van franchisenemer en franchisegever
  • het ontwikkelen van een passend franchise vergoedingensysteem
  • hulp bij het opzetten en starten van uw franchiseformule
  • ontwikkeling of advies bij het maken van een franchise handboek of formulehandboek
  • het opstellen van een franchise overeenkomst die commercieel en juridisch goed aansluit op franchise wetgeving en uw formule \
  • advies en hulp bij het maken of samenstellen van overige franchise documenten zoals een Precontractueel Informatie Document

Franchise consultancy diensten voor bestaande franchisegevers

Bent u al franchisegever? Dan helpt Franchiseadviesbureau van Rijn u graag bij het managen van uw formule, het optimaliseren van uw organisatie en de groei van uw franchiseformule. Hierbij kunt u onder meer denken aan dew volgende consultancy diensten:

 

Franchise development consultancy

Om uw franchiseformule te laten groeien is het van belang dat u inzicht heeft in de factoren die deze groei bepalen. Hierbij gaat het allereerst om het werven en selecteren van franchisenemers. Op dit gebied wordt het steeds belangrijker dat u uw aanbod voor nieuwe franchisenemers en uw franchise recruitment marketing goed op orde heeeft. Ook is het belangrijk dat u groei van bestaande franchisenemers stimulleert en hen zoveel mogelijk kunt behouden voor uw organisatie. Daarnaast kan het in bepaalde gevallen gewenst of nodig zijn dat u uw franchisenemers helpt bij het verkopen van hun franchiseonderneming. Graag geef ik u hierbij advies en ondersteuning op maat.

 

Franchise operations consultancy

Heeft u het idee dat u verbeterslagen kunt maken in uw formuleprocessen of de manier warop deze zijn georganiseerd? Dan help ik u graag om deze processen te signaleren, te evalueren en waar nodig te optimaliseren. Dit doe ik onder meer door het implementeren van diverse franchise tools. Deze tools kunt u vervolgens zelf blijven gebruiken bijvoorbeeld voor continue ontwikkeling en verbetering van uw formule of het effectief coachen en adviseren van uw franchisenemers.

Meer weten?

Bent u benieuwd hoe ik u kan helpen bij het realiseren van groei of meer rendement voor uw franchiseorganisatie? Of hoe ik u kan adviseren en ondersteunen bij het managen en verder ontwikkelen van uw franchise? Dan geef ik u graag meer informatie over de diverse franchise consultancy diensten.

franchise adviesbureau; franchise adviseur