Franchise performance verbeteren

 

Welke factoren bepalen de performance van uw franchiseformule?

Uw formule, uw ondernemers en uw organisatie bepalen samen het succes van uw franchiseformule. Maar wat zijn nu echt de sleutels tot meer franchise succes? Ik help u graag om de franchise performance te verbeteren en zo uw franchiseformule nog succesvoller te maken.

 

Hoe ik u kan helpen om de performance van uw franchiseformule te verbeteren

Het structureel verbeteren van de franchise performance doen we aan de hand van de volgende stappen:

Analyse

Per onderdeel (formule, ondernemers, organisatie) stellen we een aantal meetbare factoren vast die de performance van uw franchiseformule aangeven. Op basis van onderzoek maken we de scores op deze meetbare factoren zichtbaar, zodat u een scherp beeld krijgt de franchise performance.

Franchise dashboards

Om de performance niet eenmalig maar structureel zelf te kunnen blijven meten, ontwikkelen we een dashboard zowel voor u als voor uw ondernemers. De resultaten uit de analyse worden zoveel mogelijk gepresenteerd aan de hand van deze dashboards.

Optimalisatieplan

Afhankelijk van uw strategie, doelen en situatie, geef ik u advies hoe u de performance kunt verbeteren en welke stappen er nodig zijn om dit te realiseren. Na bespreking leggen we de adviezen die u wilt implementeren vast in een praktisch Optimalisatieplan.

Implementatie

Ik help u bij het implementeren van het Optimalisatieplan in de vorm van advies, begeleiding en praktische support.

Borging

Het optimaliseren van performance moet een structurele activiteit zijn. Daarom help ik u bij het borgen van performance management in uw organisatie, zodat u bijvoorbeeld jaarlijks zelf het franchiserendement – en de ontwikkeling hierin – kunt meten en waar nodig kunt bijsturen.

Benieuwd hoe u de performance van uw franchiseformule kunt verbeteren?

Een keertje van gedachten wisselen welke mogelijkheden er voor uw franchiseformule kunnen zijn om nog succesvoller te worden? Neem dan contact op voor het inplannen van een persoonlijke kennismaking. Een eerste gesprek is altijd kosteloos.

Maurice van Rijn