Franchisenemer worden

Wilt u een eigen bedrijf starten als franchisenemer maar weet u nog niet of franchising iets voor u is? Of heeft u praktische tips en adviezen nodig bij het maken van uw keuze voor franchising of een franchiseformule? Dan geeft Franchiseadviesbureau Van Rijn u graag advies.

 

Hoe ik u kan helpen

 

Advies over wel of geen franchisenemer worden

Wanneer u zich afvraagt of ondernemen als franchisenemer bij u past, is het geen overbodige luxe om eerst advies in te winnen. In een adviesgesprek kan ik bepalen of een eigen bedrijf starten als franchisenemer voor u een goede keuze is welk type franchiseformule goed bij u zou kunnen passen. Hierbij kijk ik onder meer naar uw ervaring en vaardigheden maar kijk ik ook naar wat u belangrijk vindt en waar u energie van krijgt. Desgewenst kunt u een analyse laten uitvoeren welke nog meer in detail inzicht of het ondernemerschap door middel van franchising bij u past als persoon.

 

Advies en tips voor gesprekken met franchisegevers

Heeft u besloten dat u franchisenemer wilt worden en denkt u dat franchising bij u past? Dan wordt het tijd om u voor te bereiden op gesprekken met franchisegevers van formules die u aanspreken. Zij zullen vragen voor u hebben maar u moet hen ook specifieke vragen stellen. Met tips en adviezen op maat help ik u om goed beslagen ten ijs te komen in gesprekken met mogelijke franchisegevers.

 

Check van de franchiseovereenkomst of overige documenten

Voordat u uw handtekening zet onder een franchiseovereenkomst, is een franchisegever verplicht om u van informatie te voorzien. Deze informatie wordt precontractuele informatie genoemd en wordt vaak gebundeld in de vorm van een Precontractueel Informatie Document of soortgelijke informatie.

U kunt de franchiseovereenkomst en overige documenten door mij laten checken. Na deze check stel ik een lijst met aandachtspunten op. Zo weet u beter waar u aan begint en kunt u eventueel nog extra vragen stellen aan de bewuste franchisegever voordat u uw handtekening zet.

Meer weten?

Wilt u meer weten hoe ik kan helpen om franchisenemer te worden? Of bent u benieuwd of franchising bij u past? Neem dan contact met mij op. Ik vertel u graag meer.

franchise adviseur Maurice van Rijn