Franchise management

Kunt u advies of ondersteuning gebruiken op het gebied van franchise management? Dan is Franchiseadviesbureau Van Rijn u graag van dienst.

Advies en support op het gebied van franchise management

Franchiseadviesbureau Van Rijn kan u op verschillende manieren helpen bij het managen van uw franchiseformule. Een greep uit de mogelijkheden:

 

Franchiseformule benutten

Weet u zeker dat uw franchiseformule optimaal wordt benut? Zijn er verbeteringen mogelijk in formuleprocessen of in de toepassing van de formule? Franchiseadviesbureau Van Rijn kan u helpen, bijvoorbeeld door het implementeren van een franchise performance programma. Hierdoor krijgen u en uw franchisenemers beter inzicht in wat het resultaat bepaalt en waar de verbetermogelijkheden liggen.

 

Samenwerking verbeteren

Het succes van uw franchiseformule wordt niet alleen bepaald door de kracht van uw formule. Ook de samenwerking tussen u en uw franchisenemers heeft grote invloed op het resultaat. Wilt u weten of er verbeteringen mogelijk zijn in deze samenwerking? Dan kan Franchiseadviesbureau Van Rijn u hierbij helpen. Ik analyseer de samenwerking op een aantal onderdelen en doe per onderdeel aanbevelingen voor verbetering. De ervaring leert dat er meestal zowel op korte als langere termijn aanzienlijke verbeteringen mogelijk zijn in de kwaliteit van de samenwerking.

 

Franchiseformule ontwikkelen

Zijn de omstandigheden in uw markt veranderd? Of verwacht u een verandering? Uw franchiseformule moet mee kunnen bewegen van veranderende klantvoorkeuren en andere marktontwikkelingen. Franchiseadviesbureau Van Rijn geeft u graag advies en support op het gebied van formuleontwikkeling. Heeft u een concrete formulewijziging voor ogen, dan help ik u graag met de uitwerking en het betrekken van uw franchisenemers hierbij. Wilt u kijken hoe u formuleontwikkeling structureel onderdeel kunt laten zijn van uw franchise management? Dan geef ik u graag advies hoe u dit kunt realiseren.

Verder praten over franchise management?

Wilt u persoonlijk kennismaken en verder praten over franchise management? Vaak is er veel meer mogelijk dan u denkt. Graag verken ik samen met u de mogelijkheden.

franchise adviseur Maurice van Rijn