Heeft u hulp nodig bij het opstellen, aanpassen of verbeteren van uw franchisehandboek? Dan helpt Franchiseadviesbureau.nl u graag.

Wat is een franchisehandboek?

Een franchisehandboek is een operationele handleiding voor franchisenemers die zijn aangesloten bij een franchiseformule. Het handboek bevat instructies en tips voor de franchisenemer met betrekking tot het toepassen van de franchise. Daarnaast gaat het handboek in op wijze waarop de samenwerking tussen franchisenemer en franchisegever is georganiseerd.

Waarom is een goed franchisehandboek zo belangrijk?

Een goed franchisehandboek is van grote waarde, zowel voor u als uw franchisenemers. Hoe beter de informatie in het handboek, hoe groter de kans dat uw franchisenemers de formule toepassen volgens uw oorspronkelijke succesmodel. En is dit natuurlijk prettig zowel voor u als uw franchisenemers. Daarnaast kunt u uw handboek gebruiken als instrument bij het werven en selecteren van franchisenemers.

Advies en support bij het maken, wijzigen en beheren van uw handboek

 

Hulp bij het opstellen van uw handboek

Gaat u een franchiseformule starten of bent u net gestart maar heeft u nog geen franchisehandboek? Of is dit naar uw mening vatbaar voor verbetering of uitbreiding? Dan help ik u graag. De ondersteuning kan variëren van adviezen en tips met betrekking tot inhoud en structuur tot het schrijven of redigeren van het volledige handboek.

 

Hulp bij aanpassing van uw handboek

Wilt u uw handboek aanpassen naar aanleiding van een wijziging in uw franchiseformule of een andere ontwikkeling bijvoorbeeld het laten aansluiten van uw handboek op aangepaste marktomstandigheden of wetgeving? Ook hierbij geeft Franchiseadviesbureau.nl u graag advies of ondersteuning op maat.

Meer weten?

Wilt u graag meer weten over wat een franchisehandboek is? Of heeft u behoefte aan hulp of advies bij het maken of aanpassen van een handboek? Neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op.

franchise adviesbureau; franchise adviseur